Ak Parti İl Başkanlığı İçin Kulislerde dönen isim Abdulhadi Canpolat’tan Flaş Açıklama!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı İçin İsmi Geçen Canpolat’tan Açıklama geldi!!

featured

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı İçin İsmi Geçen Canpolat’tan Açıklama geldi!!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı için ismi gündeme gelen Şanlıurfalı İş İnsanı Abdulhadi Canpolat, yaptığı açıklama ile aday olmadığını açıkladı.Türkiye’nin birçok yerinde il teşkilatlanmasında değişikliğe gidip yeni il başkanlarını belirleyen AK Parti, Şanlıurfa’da da il başkanını belirleme sürecine girdi.

Şanlıurfalı İş İnsanı Abdulhadi Canpolat’ın da AK Parti Şanlıurfa il başkanlığı için siyasi kulislerde ismi dolaştı.Kentin sevilen iş insanlarından olan Abdulhadi Canpolat,son günlerde sosyal medyada ve kulislerde yayılan iddialarla ilgili konulara açıklık getirmek amacıyla bir kamuoyu duyurusu yayınladı. Canpolat tarafından yapılan açıklama şöyle

CANPOLAT AK PARTİ ŞANLIURFA İL BAŞKANLIĞI KONUSUNDA KONUŞTU!

Genç MÜSİAD ‘ta bir dönem Şube Başkanlığı ‘nın yanısıra AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan Abdulhadi Canpolat, şunları ifade etti.” AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yeni il başkanlığı görevi için başvuruda bulunan isimlerin listesini açıkladı. Listede şimdiye kadar 31 ismin başvuruda bulunduğu görülüyor.Kendisine adaylık ile ilgili önemli bir baskı olduğunu da ifade eden Abdulhadi Canpolat, bu görevin tarafımca iyi bir şekilde icra edileceği ile ilgili sosyal medya platformlarında eğer dost sohbetlerindeki beyanatlar beni onurlandırmıştır ancak şu an için il başkanlığı adaylığı düşünmüyorum. AK Partinin bir neferi olarak hizmet etmeye, Şanlıurfa’mız için çalışmaya, Urfamızın sanayisi için mücadele etmeye devam edeceğim.Kamuoyunu başkanlık adaylığım ile ilgili fazla meşgul etmemek adına bu açıklama yapma gereğini duydum, şahsımı bu çok değerli göreve layık gören herkese bir kez daha teşekkür ediyor, seçilecek Başkanımıza canı gönülden başarılar diliyorum. ” dedi.Bizler her koşulda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın yanındayız. Bizlere herhangi bir görev verilsin ya da verilmesin her daim Cumhurbaşkanımızın arkasında hem Türkiyemiz için hem de Şanlıurfamız için çalışacağız. ” dedi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı kim olacak sorusu gündemde yerini korurken önüzdeki günlerde AK Parti genel merkezinin vereceği karar Şanlıurfalılar tarafından heycanla bekleniyor.

Ak Parti İl Başkanlığı İçin Kulislerde dönen isim Abdulhadi Canpolat’tan Flaş Açıklama!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir