KANAAT ÖNDERİ AKASLAN BAKAN SOYLU’YU KARŞILADI

featured

Şanlıurfa’nın Kanaat önderlerinden Barış elçisi Orhan Akaslan Suruç’ta muhteşem bir festivalle İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ve heyetini ağırladı.

Akaslan’ın öncülüğünde Ak parti  Milletvekili Mehmet Ali cevheri ve Ak parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı  beraberindeki heyetle esnaf ziyareti yaparak Suruç çiftçilerin sorunlarını dinledi.

Sulama maliyetlerinin  çok yüksek olduğunu İç işleri bakanı Soylu’ya iletti.

Daha sonra Ak parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri ,Ak parti MKYK Üyesi  Vildan Polat Urfa Valisi  Salih Ayhan Urfa emniyet müdürü  Mehmet Can Ulucan Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ak parti İl  başkanı Abdurrahman Kırıkçı Bozova Akçakale ,Hilvan, Eyyübiye Belediye başkanları, ile Suruç emniyet müdürü Gökhan Balaban ,Ak parti ilçe başkanı Mustafa doğan ile Suruç 3. Geleneksel nar festivaline ev sahipliği yapan sayın kaymakamı, Suruç Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş ile Suruç ilçe tabur Komutanlığında içişleri bakanı Süleyman  Soylu’yu karışladı.

 

Karşılamada Şanlıurfa kanaat önderi ve Barış elçisi Orhan Akaslan hazır bulunurken  Suruçta 3 gün boyunca emeği geçen tüm tsk ve emniyet güçlerine teşekkür eder ve bu festivali Suruç halkına hazırladığı için Kenan Aktaş beye Suruç halkı adına teşekkürlerini iletti

KANAAT ÖNDERİ AKASLAN BAKAN SOYLU’YU KARŞILADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir