ŞANLIURFA’DA SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ GENEL KURULU YAPILDI

featured

Şanlıurfa Tır Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2023 yılı olağan genel kurulu bugün düzenlendi.

Genel kurula, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Bakır Kama, Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan ve kooperatif üyeleri katılım sağladı. Toplantıda, kooperatifin 2023 yılı faaliyet raporu ve mali tabloları değerlendirildi.

Ayrıca, yeni dönem için yapılacak projeler ve yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, kooperatifin bölge ekonomisine olan katkısına değindi.

Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Bakır Kama ise, belediye olarak sanayi sitelerinin gelişimi için yapılan çalışmalardan bahsetti ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Şanlıurfa Tır Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanı Mahmut çiftçi, kooperatif üyelerine verdikleri destek için teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantı, katılımcıların dilek ve temennileri ile sona erdi.

ŞANLIURFA’DA SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ GENEL KURULU YAPILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir