Zeynel Abidin Beyazgül Tartışmalara Son Noktayı Koydu!

Önceki Dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Son günlerde konuşulan iddialara Urfaanaliz Aracılığı ile cevap verdi.

featured

Önceki Dönem Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Son günlerde konuşulan iddialara Urfaanaliz Aracılığı ile cevap verdi.

31 Mart Yerel Seçimlerde 2 Adayın kıyasıya yarıştığı ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar’ın Kazanmasıyla sonuçlanan Seçimlerin ardından 4 ay geçti.Bu süre zarfında Büyükşehir Belediyesi ile ilgili çok iddialar spekülasyonlara yol açtı.

Sosyal medyada tartışmalara yol açan bu konulardan biri de geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’ın REFAH Market açılışında yaptığı konuşmalara Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den yanıt Gecikmedi.

Urfaanaliz’e yaptığı açıklamada Kişisel hiçbir veriyi E Belediye sistemine kayıt altına almadan usulsüz işe asla müsase edilmediğini vurguladı.

SOSYAL MARKETLERİMİZDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİ DIŞINDA ALIŞVERİŞ YAPILMADI!

3 Yıl Önce açtığımız Sosyal Market Projemiz ihtiyaç sahiplerine müracat yaptırmaları halinde kayıtları alınarak onlara yardım etmek üzere kurulmuştur.Daha Sonra Müracat sahiplerinin gerçek ihtiyaç sahibi olup olmadığı E -Belediye Sistemi üzerinden inceleyerek ve yerinde araştırma yapmak suretiyle ihtiyaç sahipleri belirlenmiştir. Burada da İhtiyaç sahipleri Kategorize edilerek genelde Eşi cezaevinde olan ,dul olan ve eşi hasta olup çalışamayanlara yani en dezavantajlı durumda olanlara hak tanımıştır.Zaten sistemde zenginlere verilmesine müsade etmez.Şimdi bugün hakkımızda bu kartların zenginlere dağıltığı iddia ediliyor .

BAĞIMSIZ BİR DENETLEYİCİ GÖREVLENDİRELİM!

Zeynel Abidin Beyazgül bu iddialara yanıt olarak her iki tarafın önerdiği bağımsız denetçinin var olan kayıtları incelemesini talep ederek ;bu şekilde yapılan iddiaların asılsız olduğunu görülecektir.dedi

Zeynel Abidin Beyazgül Tartışmalara Son Noktayı Koydu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir