TŞOF Genel Yönetim Kurulu Üyesi Seçilen Başkan Alkan Tebrikleri Kabul Ediyor!

featured

ŞANLIURFA Şoförler Ve Otomobil iler Odası Başkanı, TŞOF Genel Yönetim Kurulu Üyesi İmam Bakır Alkan Ziyaretlerine Devam ediyor.

Alkan Bozava Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası Başkan Vekili Mustafa Aksoy’u Makamında Ziyaret etti.Başkan Alkan Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda :

Bozova Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odasını Ziyaret Ettik. Başkan Vekili Mustafa Aksoy’a Yönetim Kuruluna Ve Genel Sekretere Bizlere Göstermiş Oldukları İlgi Alaka Ve Misafirperverliklerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum. dedi

BAŞKAN İMAM BAKIR ALKAN GÖNÜL KAZANMAYA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

BAŞKAN Alkan Ayağının tozuyla Ziyaretlerine Hilvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sütpak’ı Makamında Ziyaret etti. ALKAN Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda

“Hilvan Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Adem Sütpak’ıZiyaret Ettik TŞOF Genel Kurulumuza Yaptıkları Katılımdan Ve Desteklerinden Dolayı Teşekkür Edip Genel Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner’in Selamlarını İletip Fotoğraf Tablosunu Kıymetli Başkanımıza Hediye Ettik “Dedi.

BAŞKAN İMAM BAKIR ALKAN’A MUHİTTİN BEĞİT VE BAKIR KAMA’DAN TEBRİK ZİYARETİ!

ŞANLIURFA Şoförler Ve Otomobil iler Odası Başkanı, TŞOF Genel Yönetim Kurulu Üyesi İmam Bakır ALKAN’A Tebrik Ziyaretleri devam ediyor. BAŞKAN ALKAN’A Makamında Ziyaret eden Birecik Minibüsçüler Ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanımız Muhittin Begit Ve Karaköprü Belediyesi Başkan Vekili Bakır KAMA, TŞOF Genel Yönetim Kurulu Üyesi Seçilmesi den dolayı tebriklerini iletti. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyeti dile getiren Başkan Alkan,:

Birecik Minibüsçüler Ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanımız Muhittin Begit Ve Karaköprü Belediyesi Başkan Vekili Bakır KAMA Ve Beraberindeki Misafirlerimiz Bizleri Ziyaret Edip TŞOF Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçilmemden Dolayı Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundular Nazik Ziyaretleri Hediyeleri Ve İyi Temennilerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum dedi.

TŞOF Genel Yönetim Kurulu Üyesi Seçilen Başkan Alkan Tebrikleri Kabul Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir