Urfalı Vekil Yazmacı’dan Başkan İsmail Karacabey’e Ziyaret!

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, S.S. Şanlıurfa GAP Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Karacabey’i makamında ziyaret etti.

featured

Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, S.S. Şanlıurfa GAP Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Karacabey’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın esnaf ve sanatkârlarına yönelik çalışmaları daha da ileriye taşımak amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Başkan İsmail Karacabey ile bir araya gelerek, esnaf ve sanatkârların ihtiyaçları, karşılaştıkları zorluklar ve yapılacak projeler üzerine geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Esnaf İçin Yeni Proje ve Destekler Masada

Ziyaret sırasında özellikle Şanlıurfa’daki esnafın ihtiyaçları detaylı bir şekilde ele alındı. Cevahir Asuman Yazmacı, esnafın ekonomik olarak güçlenmesi için çeşitli destek programlarının hayata geçirileceğini ve bu konuda yeni projeler üzerinde çalışıldığını belirtti. Yazmacı, esnafın finansmana daha kolay erişebilmesi için kredi imkânlarının genişletileceğini vurgularken, esnafın dijitalleşme sürecine adapte olması için de farklı eğitim programları düzenleneceğini açıkladı.Yazmacı ayrıca, esnaf ve sanatkârların ulusal ve uluslararası pazarlara erişimlerinin kolaylaştırılması amacıyla Şanlıurfa’da yapılacak ticaret fuarları ve iş birliği olanaklarının artırılacağını müjdeledi.

İsmail Karacabey’den Teşekkür ve Ortak Çalışma Mesajı

S.S. Şanlıurfa GAP Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Karacabey, Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’ya bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, Şanlıurfa esnafına yönelik yapılacak her türlü desteği memnuniyetle karşıladıklarını belirtti. Karacabey, kooperatif olarak esnaf ve sanatkârların her zaman yanında olduklarını, kredi ve kefalet destekleri ile onların finansal sıkıntılarını hafifletmeye devam edeceklerini ifade etti.Karacabey, pandemi sürecinde esnafın büyük zorluklar yaşadığını, ancak sağlanan desteklerle bu zorlukların aşılmasında önemli adımlar atıldığını hatırlatarak, gelecekte de esnafa yönelik bu tür iş birliklerinin artırılacağını söyledi.

Gelecek İçin İş Birliği ve Yeni Hedefler

Cevahir Asuman Yazmacı, Şanlıurfa esnafının kalkınması için İsmail Karacabey ile birlikte çalışmaya devam edeceklerini ve bu tür ziyaretlerin, Şanlıurfa esnafını daha güçlü kılmak adına önemli olduğunu dile getirdi. Yazmacı, “Esnafımızın güçlenmesi, Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin ekonomik geleceği için çok değerli. Bu nedenle, yeni projelerle onların refah seviyesini artırmak en büyük önceliğimiz” dedi.Ziyaret, Başkan Karacabey ve Vekil Yazmacı’nın esnaf ve sanatkârların sorunlarına çözüm üretmek ve yeni iş birliklerini hayata geçirmek için ortak projeler geliştirme kararlılığıyla sona erdi.—

Özel Haber :ŞANLIURFA /BETÜL CENGİZ :

Urfalı Vekil Yazmacı’dan Başkan İsmail Karacabey’e Ziyaret!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir