Başkan “Naimoğlu’ndan Devlet Yetkililerine Çağrı: “Esnafın Mağduriyeti Giderilsin!”

Kooperatif Başkanı İsa Naimoğlu, Alanlı Mecrası'nda yaşanan usulsüzlüklerle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

featured

Kooperatif Başkanı İsa Naimoğlu, Alanlı Mecrası’nda yaşanan usulsüzlüklerle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Naimoğlu, devlet yetkililerine ve Şanlıurfa’daki milletvekillerine seslenerek, esnafın mağduriyetine dikkat çekti.

Esnaf Mağdur, Usulsüzlükler Görmezden Geliniyor”

Başkan Naimoğlu, Alanlı Mecrası’nda esnafa yönelik ayrılan sanayi alanlarının, esnaf olmayan kişilere satıldığını iddia etti. Ayrıca, 150 TL’lik evrak bedelinin esnaftan 750 TL olarak alındığını ve bu duruma bir çözüm getirilmediğini belirtti. Naimoğlu, “Bu kişilerin, başka hesaplar peşinde koşarak kooperatifin temelini sarsmaya çalıştığını duyuyoruz” dedi.

Yetkililere, Devlet Büyüklerine Çağrımızdır”

Naimoğlu, yetkililere şu sözlerle seslendi:”Bu yanlıştan bir an önce dönülmesini rica ediyoruz. Gerçek esnafa ve kiracılara yer sağlanmasını istiyoruz. Aksi takdirde, Alanlı Mecrası sanayi alanında olduğu gibi, esnaf mağduriyetleri daha da artacak. Urfa’da vekiller neden sadece Zirai Aletler Odası Başkanlığı’na müdahil oluyorlar? 650 kooperatif başvurusu yapıldı, birincisi de benim. Neden sadece bu oda ile ilgileniyorsunuz, sayın vekilim?”

“Esnaf Zaten Zor Durumda”

Kooperatif Başkanı, artan kira fiyatlarına ve esnafın ekonomik zorluklarına da dikkat çekerek, seslerini duyurmak için defalarca girişimde bulunduklarını fakat karşılık alamadıklarını belirtti. Naimoğlu, “Samimi vekillerimizi, devlet büyüklerimizi ve valimizi göreve davet ediyorum” diyerek çağrısını sonlandırdı.—Metin, Alanlı Mecrası’na uygun olarak düzeltilmiştir.

Başkan “Naimoğlu’ndan Devlet Yetkililerine Çağrı: “Esnafın Mağduriyeti Giderilsin!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir