TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner’den Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na Ziyaret

featured

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yiğiner’e TŞOF Yönetim Kurulu üyeleri, esnaf odası başkanları, kooperatif başkanları ve yöneticiler eşlik etti.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Genel Başkanımız Sn. Mehmet Yiğiner başkanlığında, TŞOF Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Esnaf Odası Başkanlarımız, Kooperatif Başkanlarımız ve Yöneticilerimiz ile Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odamızda bir araya geldik. Esnaf ve sanatkarlarımızı ilgilendiren konular hakkında gerçekleştirdiğimiz toplantıda yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları TŞOF Genel Başkanımız Sn. Mehmet Yiğiner’e ilettik. Toplantımıza katılım gösteren tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Toplantıda esnaf ve sanatkarları ilgilendiren konular ele alınırken, Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası, yürüttüğü çalışmalar ve gelecekteki projeleri hakkında Mehmet Yiğiner’e bilgi verdi. Ziyarete katılan herkese teşekkür eden Şanlıurfa Şoförler Esnaf Odası, bu tür toplantıların önemine dikkat çekerek, esnafın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner’den Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası’na Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir