FAKIBABA”CUMHURBAŞKANI 6’LI MASANIN ADAYI OLACAK

featured

 

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından bir otelde basın mensupları ile bir araya geldi.

BAŞKAN ÇAKMAKLI MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

Değerli basın mensupları, kıymetli misafirlerimiz: Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda kurulmuş olan IYI Parti Şanlıurfa 11 Başkanlığını yaklaşık 4.5 yıldır yürütmekteyim. Alnımın akıyla, bu bayrağı taşımaya çalıştım. Bu anlamda bana destek olan başta kıymetli eşim, il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanlarıma, genel merkez yöneticilerimize ve bana her zaman güvenen Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Bu vesile ile yapılacak olan önümüzdeki ilk seçimde İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olmak için görevimi bugün itibarıyla bırakıyorum. Görevi devralacak arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da teşkilatımızla birlikte şehrimize, ülkemize hizmet etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu hareket iyiler hareketidir, iyilerin kazanması için çıkılan bir yoldur ve bu yolda iyilerle birlikte her daim yürüyeceğimizden şüphemiz yoktur. Ben bu vesileyle bugüne kadar desteklerini esirgemeyen ve bundan sonra da esirgemeyecek olan herkese kalben teşekkürlerimi sunuyorum.

Sizlere ve kamuoyuna saygılarımla

 

OSMAN DELEN İYİ PARTİ’YE KATILDI


IYI Parti’ye ülke genelinde katılımlar devam ederken Şanlıurfa’dan parti rozetini takan bir diğer isim ise iş insanı Osman DELEN oldu.

Yaklaşan seçimler ile birlikte her geçen gün büyüyen IYI’ler hareketine katılan bir yeni isim ise DEVA Partisi Eyyübiye Kurucu Teşkilat Başkani iş insanı Osman DELEN oldu. Osman DELEN’ Parti rozetini yakın zamanda partisinden ve milletvekilliğinden istifa ederek IYİ Parti’ye katılan önceki dönem Tarım ve Hayvancılık Bakanı şimdi ki görevi ile Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA taktı.

 

Düzenlenen basın toplantısı ile birlikte partiye katılan DELEN şunları kaydetti: “Nisan 2021’den beri üyesi olduğum Deva Partisi Kurucu Teşkilat Başkanlığından Istifa ederek, IYI Parti saflarına katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben ve benim gibi düşünenler her şeyden önce vatan ve millet diyen insanlardır. Yakın zamanda DEVA Partisinin SİHA ve IHA’lar ile ilgili açıklamalarını çok talihsiz bulmakla beraber bu durumu sindiremeyeceğimi belirtmek isterim. Bu nedenle ülkemizin menfaatlerini her şeyin ötesinde tutan, milli duruş sergileyen her kesime ve herkese hitap eden ülkemizin merkez sag partisi IYI Parti’ye katılmaya karar verdim. Başta Genel Başkanımız olmak üzere, Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA. Il Başkanımız ve teşkilatlarımız ile koordineli bir şekilde çalışıp, partimizi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşımak için tüm gayretimle çalışacağımın bilinmesini isterim. Bu vesile ile tüm ülke milliyetçisi kardeşlerime açık.

Toplantı sonrası Ahmet Eşref Fakıbaba

İYİ Parti Genel Başkan Baş danışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba Yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı 6’lı masanın adayı olacağını açıkladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fakıbaba tüm Şanlıurfalı Vatandaşları Meral Akşener’in katılacağı il Başkanı Kongresine davet etti.

FAKIBABA”CUMHURBAŞKANI 6’LI MASANIN ADAYI OLACAK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir