ŞANLIURFA’DA CHP BİR O YANA BİR BU YANA!!

featured

CHP Şanlıurfa il başkanlığı gün geçmiyor ki yeni bir istifa yeni bir atama ile yerler değişsin.Bugünde Alınan son dakika bilgilerine göre CHP genel merkez tarafından Şanlıurfa CHP Haliliye başkanlığına daha önceden başkan olan Mehtap Rastgeldi Sakacı atandı. Art arda yaşanan atamalar CHP cephesinde sular surulmuyor dedirtti.
PEKİ NE OLMUŞTU?
CHP Şanlıurfa İl teşkilatı Hayrettin Cıdır’ın görevden alınmasıyla başlayan CHP il başkanlığına Ferhat Karadağ getirildi.Ferhat Karadağ getirildiği günden itibaren İlçe başkanlarını görevden alması ile parti içerisinde tartışmalara yol açtı.
Daha sonra CHP ŞANLIURFA Haliliye ilçe başkanı Av.İbrahim Alagöz mahkeme yoluna başvurarak görevinin tekrar ide edilmesi için dav açtı.Davayı süresince Şanlıurfa CHP İl teşkilatına Ahmet Budak Getirldi.Ahmet Budak Kongreye giderek oy birliği ile Resmen Şanlıurfa il Başkanı oldu.Bu sırada dava süreci tamamlanan CHP’li Av.İbrahim Alagöz tekrar görevine iade edildi.Kongirenin ardından kısa bir süre sonra CHP Şanlıurfa’da başkanlığı fesh edip Tekrar Ferhat Karadağ’ı getirdi.Ferhat Karadağ Göreve gelir gelmez Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Alagözü tekrar görevden alarak Yerine yine Mehtap Rastgeldi’yi getirdi.

ŞANLIURFA’DA CHP BİR O YANA BİR BU YANA!!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir